Orbiloc

Med Orbiloc Safety Light får du én af de stærkeste LED lygter på markedet. Din hun bliver set på op til 5 kilometers afstand. Orbiloc kan klare både ekstreme temperaturer fra 50 grader til minus 40, samt er tryk på op til 100kg. Du kan tabe den, smide den og køre den over med din bil, og lygten vil forblive intakt. Desuden er den vandtæt ned til 100 meter OG så er der 3 års garanti på den.

Lygten er utroligt let at bruge, og kan med den medfølgende Quick Mount sættes fast på hundens sele, halsbånd, snor eller sågar, på dig.

 

 

 

 

Lygten har to lys funktioner, kontinuerlig eller blinkende. Batterilevetiden på kontinuerlig er 100 timer og ved blink, 250 timer. Den bruger 2 x CR2032 batterier, og disse er inklusiv.

 

Gå den mørke tid i møde, med den smarte lygte fra Orbiloc, som fås i et utal af smarte farver.

 

Vidste du, at farverne faktisk alle har en betydning?

Den nye farve i 2019 er Amber. En smuk ravfarvet lygte der afgiver et behageligt lys for et menneskeøje. Rav farven er blandt andet meget populær blandt jægere, hvor det orange farvespektrum bliver brugt til at undgå ulykker. Desuden kan rådyr ikke se forskel på grøn, rød og orange, og bliver derfor ikke skræmt af disse farver.