Orijen Puppy

Orijen PuppyVores Orijen Puppy foder er præcis som hvalpen skal have det.

Det er lavet på naturens opskrift, forstået på den måde at det kun indeholder de ingredienser en hvalp i naturen ville spise.

Orijen Puppy er baseret på kød (mindst 80%) fra både kylling, kalkun, friske hele æg og frisk fisk. I stedet for korn indeholder det en lang række sunde, regionale frugter og grøntsager. Kødet fra fiskene er rigt på de vigtige fedtsyrer som opbygger immunforsvaret og sikrer en flot pels.

I stedet for kornprodukter indeholder Orijen regionale frugter og grøntsager, disse tilfører naturlige antioxidanter og har et lavt indhold af kulhydrat.

Orijen Puppy indeholder ingen konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer eller farvestoffer, det gør Orijen Puppy til en naturlig måde at fodre din højt elskede hvalp.

Orijen Puppy Large Breed

Orijen Large BreedVores Orijen Puppy Large Breed er på samme måde som den normale Puppy baseret på naturens egen opskrift.

Det har et højt indhold af kød (mindst 80%) fra frisk kylling, kalkun, hele æg, og friske hvide fisk og Chinook laks.

De hvide fisk sikrer et højt indhold af de essentielle fedtsyrer (omega 3 og 6) som giver flot pels og styrker hundens immunforsvar.

Alt kød i foderet har et lavt askeindhold, hvilket forhindrer forhøjede calcium og fosfor niveauer, som jo er en normal bekymring ved hvalpe af store racer.

I stedet for det usunde korn der er i mange produkter, er der bruger Orijen friske regionale frugter og grøntsager. Disse botaniske ingredienser er nøje udvalgt, og blandt dem er fx. lakridsrod og pebermynte blade.

Det er med vores egne hvalpe i tankerne at vi har designet Orijen Puppy Large Breed, et foder der nærer din hvalp naturligt og sundt.

Orijen Adult

Orijen AdultFra naturens side er alle hunde kødædere, derfor har vi lavet er foder som opfylder deres behov, Orijen Adult.

Hunde trives i naturen med en varieret kost bestående af forskellige slags kød og små mængder frugt og grøntsager.

Orijen Adult er et 100% kornfrit, højkvalitets produkt som kun indeholder ingredienser fra naturen. Det har et højt kødindhold (min. 80%) som kommer fra kylling, friske hvide fisk, Chinook laks, hele friske æg og kalkun. I stedet for korn har vi puttet forskellige grøntsager og frugter i foderet, alle sammen ingredienser hunden i naturen spiser. Blandt disse botaniske ingredienser er der: ribs, cikorie og pebermynte blade. De er alle med til at styrke leveren og kontrollere kroppens insulin-niveau.

Foderets indhold af hvide fisk samt frugter og grøntsager, sikrer et højt indhold af de essentielle fedtsyrer (omega 3 og 6) som giver flot pels og styrker hundens immunforsvar.

Orijen Adult er netop blevet opdateret, nu er der endnu MERE kød i, nemlig 80%!

 

Orijen Senior

Orijen SeniorOrijen Senior er et foder specielt til aldrende hunde.

I takt med at hunden bliver ældre, bliver de mindre og mindre effektive til at optage proteinerne i den næring de indtager, derfor er det vigtigt at de får masser af proteiner i kosten. Samtidigt har de et mindre behov for kalorier, og en begrænsning af kulhydraterne holder kalorierne nede og beskytter mod overvægt.

For at sikre hunden de kvalitets proteiner den har brug for, er Orijen Senior spækket med stats-kontrolleret kød (min. 80%) som kylling, hele æg, friske fisk og kalkun, som stadig kun indeholder en moderat mængde kalorier.

Orijen Senior er, som alle andre Orijen produkter, 100% kornfrit. Vi har erstattet kornet med sunde grøntsager og frugter, som styrker leveren og kontrollerer insulin-niveauerne. Disse botaniske ingredienser er fx: æbler, tranebær og pebermynte.0,34 kg: 50 DKK.

Orijen 6 Fisk Hund

Orijen 6 fishOrijen 6 Fisk er et produkt specielt baseret på friske fisk fra regionen Alberta og det omkringliggende hav.

Som navnet antyder findes der i dette produkt 6 forskellige slags fisk af højeste kvalitet, nemlig: Chinook laks, ørred, ferskvands torsk og “northern walleye”, “lake whitefish” og sild.

Disse fisk bliver ALDRIG frosset, men leveres FRISKE, hvilket bibeholder alle de gode fedtsyrer som giver flot pels samtidigt med at de friske proteiner giver hunden optimal næring.

Orijen 6 Fisk indeholder desuden også en stor håndfuld regionale frugter og grøntsager, deriblandt: æbler, tranebær, og pebermynte. Til slut har vi tilføjet håndplukkede hav-grøntsager som indeholder store mængder B-vitamin og mineraler som zink, mangan og selen.

Husk på at din hund er så sund som maden den spiser!

 

Orijen Regional Red

Orijen RedOrijen Regional Red er vores nye prisvindende høj-kvalitets foder.

Orijen er skabt på naturens opskrift. Det er fyldt med rødt høj-kvalitets kød (75%!) fra bison, vildsvin, gris og lam. Derudover indeholder foderet også vildt fangede fersk- og saltvands fisk samt friske hele æg. Vores verdensklasse råvarer kommer alle fra staten Alberta, og bliver leveret frisk til døren HVER dag, hvilket overflødiggør både nedfrysning og konserveringsmidler.

Ingredienser som majs, hvede og gluten er bandlyst (de er allergifremkaldende) så derfor er Orijen Regional Red 100% kornfrit. I stedet for det usunde korn, indeholder vores produkt kun naturlige grøntsager, frugter og botaniske ingredienser. Fx: æbler, tranebær, pebermynte, lakridsrod, og græskar. Disse ingredienser har hver deres egenskab, nogle tilføjer vigtige vitaminer og mineraler, andre fjerner uønskede giftstoffer og leverer antioxidanter.

Orijen Regional Reds indhold af sunde friske fisk, sikrer den korrekte mængde af de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som både styrker immunforsvaret, og sikrer en flot og skinnende pels.

Regional Red er et sundt, naturligt kvalitets-foder lavet på naturens egen opskrift – lige hvad din hund fortjener.

Orijen Tundra

SOR2uSZdP9r2Z32A7HUdn97KiJJgbrFnuxj7XKqh3BkOrijen Tundra indeholdende kød på de første 16 pladser i ingredienslisten og det eneste der tilsættes er ZINK – ellers er alt helt naturligt i dette fantastiske høj kvalitets foder.

Indhold:
Friskt gedekød (4%), friskt hjortekød (4%), friskt fårekød (4%), friskt bisonkød (4%), frisk arktisk rødíng (4%), friskt kaninkød (4%), friskt andekød (4%), frisk laks (4%), frisk sardin (4%), frisk stillehavstorsk (4%), tørret gedekød (4%), tørret hjortekød (4%), tørret stillehavstorsk (4%), tørret fårekød (4%), tørret blåhvilling (4%), røde linser, grønne linser, andefedt (3,5%), tørret sild (3%), tørret lyssej (3%), kikærter, gule ærter, grønne ærter, alfalfa, tang, græskar, squash, torskelever (1,5%), gedekallun (1,5%), gedelever (1,5%), fårekallun (1,5%), fårelever (1,5%), hjortekallun (1,5%), hjortelever (1,5%), gulerødder, spinat, æbler, pære, tranebær, frysetørret lever, enebær, hyben, mælkebøtterod, hyldeblomst, morgenfrue, cikorierod.

NB: forsyningerne af ORIJEN TUNDRA er sparsomme da der ikke kan leveres nok råvarer i den krævede kvalitet.
Derfor sælges foderet kun fra vores fysiske butik.