Orijen  Regional Red Cat

Orijen Regional Red – kattefoder med ranch-opdrættede angus oksekød, vildsvin, lam & bison.

DET NYE ORIJEN REGIONAL RED KAT AFSPEJLER DEN DIVERSITET OG BALANCE AF FRISK KØD, FRUGT OG BÆR, SOM KATTE MØDER I DERES NATURLIGE MILJØ, DET DE ER UDVIKLEDE TIL AT SPISE.
ORIJEN REGIONAL RED er fyldt med naturlige ingredienser, der sikrer komplet næring. Det indeholder store mængder Black Angus okse, vildsvin, Alberta lam, Heritage svinekød og bison — alt sammen opdrættet på lokale ranche og gårde, godkendt til menneskebrug, og leveret direkte til vores køkken, FRISK HVER DAG, og fyldt med naturlig saft og kraft.

Prisvindende ORIJEN er proppet med protein-rigt kød (80%), præcis det Moder Natur designede din kat til at spise. Med sin lavt glukæmiske formulering, der både reducerer de uønskede kulhydrater og giver sunde blodsukkerniveauer, sikres din kat det bedste helbred.

Hvert enkelt stykke ORIJEN Regional Red indeholder frysetørret kød og lever, hvilket giver en delikat smag alle katte elsker.

 

Orijen Cat/Kitten

Orijen cat

MODER NATUR UDVIKLEDE ALLE KATTE SOM KØDÆDERE, DESIGNET TIL AT TRIVES PÅ EN KOST RIG OG VARIERET PÅ FRISK HEL KØD, SAMT MINDRE MÆNGDER FRUGTER, BÆR OG URTER.

Derfor indeholder ORIJEN CAT & KITTEN utrolige mængder frilands Cobb kylling og kalkun, vildtfangede fisk og hele redelagte æg – alt sammen opdrættet eller fisket inden for vores region, og leveret FRISK HVER DAG til vores køkkendør, fyldt med naturlig saft og kraft der sikrer din kat eller killing komplet næring

Med sine hele 80% rigt nærende kød, der styrker af muskelmassen, og ORIJEN’s prisvindende lavt glukæmiske formulering, sikres et lavt indhold af kulhydrater, hvilket sammen med et stabilt blodsukker, sikrer katte af alle racer og aldre det bedst mulige helbred og optimal kropsvægt.

Hvert enkelt stykke ORIJEN indeholder frysetørret kød og lever, hvilket giver en delikat smag alle katte elsker, på helt naturlig vis.

Orijen 6 Fisk Cat

Orijen kat 6 fishOrijen 6 Fish Cat er et foder til både katte og killinger, det er baseret udelukkende på friske canadiske fisk.

ORIJEN 6 FISH ER INSPIRERET AF DEN RIGE VARIANS AF FISK DER LEVER NATURLIGT I CANADAS KLARE VANDE, OG ER FYLDT MED SALT- OG FERSKVANDSFISK DER FANGES VILDT, OG KØRES DIREKTE TIL VORES KØKKENER, LIGE SÅ FRISKE OG KOLDE SOM DET VAND DE KOMMER FRA.
Canada ligger omringet af både atlanterhavet, stillehavet og det arktiske ocean, og er velsignet med store uforurende søer. Samlet er disse det perfekte udgangspunkt for vores friske regionale ingredienser, hvilket stemmer perfekt overens med vores biologisk korrekte kattemad.

Med sine hele 80% rigt nærende kød, der styrker af muskelmassen, og ORIJEN’s prisvindende lavt glukæmiske formulering, sikres et lavt indhold af kulhydrater, hvilket sammen med et stabilt blodsukker, sikrer katte af alle racer og aldre det bedst mulige helbred og optimal kropsvægt.

Hvert enkelt stykke ORIJEN SIX FISH indeholder frysetørret fisk, hvilket giver en delikat smag alle katte elsker.